Uitzicht op een college akkoord in Utrecht

Politiek uit de gemeente Utrecht 11 april 2010 | Reacties uitgeschakeld

Graag bedank ik de kiezers die hun stem hebben uitgebracht voor en op mij. Heel erg bedankt voor uw stem. U heeft het aangedurfd om een persoonlijke stem uit te brengen op een relatief onbekende, nieuwe kandidaat en dat soms ook nog door daarmee van uw vertrouwde partijkeuze af te wijken. Dank. Ik ga er aan werken om u te bevestigen in uw keuze. Zoals het er nu naar uit ziet ben ik tweede opvolgend kandidaat voor de PvdA Utrecht. Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk echt in de raad te komen. In voorbereiding daarop zal ik me zo goed mogelijk inwerken en de huidige raadsleden ondersteunen. Aan mijn eigen, specifieke benadering zal ik, ook in deze omstandigheden, steeds voorrang geven. Blijf me svp volgen. PvdA Utrecht, ook voor de belangen van de ondernemende sociaal democraat!
Met vriendelijke groet,
Gert Mulder

Tagged in , , , ,

Comments are closed.